Palvelut

BRIX Finland

Ammattitaitoinen ja luotettava kumppani

Olemme tiilijulkisivujen ammattilaisia pitkällä kokemuksella. Palvelemme asiakkaitamme tarpeen mukaan hankkeen eri vaiheissa sekä suunnitteluun että toteutukseen liittyvissä asioissa. Yhdessä huolehdimme, että kohteeseesi saadaan teknisesti toimiva ja terve julkisivu pitkälle tulevaisuuteen, näyttävää arkkitehtuuria unohtamatta. Teemme kiinteistöjen julkisivuremontteja myös kokonaisurakointina.

Suunnittelu ja mallinnus

Meillä on vahvaa kokemusta monista erilaisista rakenneratkaisuista sekä detaljitason toteutuksista julkisivuihin liittyen – autamme mielellämme erilaisissa kysymyksissä. Tarvittaessa teemme esimerkkidetaljeja ja mallinnamme BRIXin kiinteistönne valokuvaan, jotta näette, miltä tiiliverhous tulisi näyttämään.

Arkkitehti- ja rakennemallit

Toimitamme erilaisia malleja BRIXistä päätöksenteon tueksi suunnittelutoimistoille, kiinteistöjen omistajille sekä urakoitsijoille. Arkkitehtimalleista näkee tuotteen värin, limityksen sekä pinnan elävyyden käytännössä. Tarvittaessa voimme tehdä myös rakennemalleja, joilla BRIX kiinnitysjärjestelmineen saadaan mallinnettua.

Asennus ja urakointi

Toteutamme kiinteistöjen julkisivuremontteja kokonaisurakointina kohteiden omistajille. Asennuspalveluita tarjoamme myös rakennusliikkeille. Urakoitsijana varmistamme, että toteutus on laadukasta koko projektin ajan. Asiakkaanamme saat tehdä yhteistyötä luotettavan, joustavan ja kokeneen ammattilaisen kanssa, joka takaa projektin onnistumisen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Teknisesti ylivertainen tiiliverhous kaikkien saataville

Täytä lomake ja kysy lisää mahdollosuuksista ja ominaisuuksista!