Yhteystiedot

BRIX Finland

Laadukkaan tiiliverhouksen valmistaja

Olemme suomalainen, aidon tiiliverhouksen valmistaja. Kehitystyömme on vakuuttanut niin tutkijoita, arkkitehtejä kuin rakennesuunnittelijoitakin. Moderni arkkitehtuuri ja tekninen ylivertaisuus tekevät BRIXistä yhä tunnetumman ratkaisun kiinteistöjen kestäväksi julkisivuksi elinkaaren, kustannusten ja ympäristöystävällisyyden puolesta.

Tiimi

Onko taloyhtiöösi tai kiinteistöösi tulossa julkisivuremontti? Tarvitsetko tiiliverhouksen uudiskohteeseesi? Myymme BRIX-tiiliverhousta suoraan varastosta – soita tai laita viestiä!

MYYNTI JA HALLINTO

Samuli Tiirola
Toimitusjohtaja
040 563 6569
samuli@stofix.fi

MYYNTI JA ASENNUS

Veli-Matti Palola
Liiketoimintajohtaja
044 730 4561
veli-matti@stofix.fi

TALOUSHALLINTO

Kaisa Kumpula
Kirjanpitäjä
050 469 2011
kaisa@stofix.fi

SUUNNITTELU

Saila Viertola
Työmaainsinööri
045 209 4445
saila@stofix.fi

TOIMITUKSET

Lassi Tiirola
Työnjohtaja
0440 212 996
lassi@stofix.fi

Meille töihin?

Toiminnan kasvaessa etsimme aika ajoin joukkoomme lisää sopivia, ammattitaitoisia osaajia erilaisiin tehtäviin. Jätä vapaamuotoinen työhakemus samuli@stofix.fi

Posti ja käyntiosoite

Tehdas
Mjösundintie 1101
25730 Mjösund
Toimisto
Perintötie 4B A48
01510 Vantaa

Apua kohteen suunnitteluun

Tahdomme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Laadukkaalla palvelulla kohteestanne saadaan teknisesti toimiva ja näyttävä. Meillä on kokemusta monista erilaisista rakenneratkaisuista, joten olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli tarvitset apua esimerkiksi kohteen detaljisuunnitteluun. Tarvittaessa voimme mallintaa BRIX-tiiliverhouksen kohdekuvaan, niin näette, miltä verhous tulisi näyttämään.

Kestävä ratkaisu pitkälle tulevaisuuteen

Tavoitteemme on alusta asti ollut kehittää perinteistä muurausperinnettä ja luoda helposti asennettava, laadukas tiiliverhous kaikkien saataville. Tuotekehitys on vahva osa meitä: asiakas voi luottaa saavansa meiltä energiatehokkaan ja teknisesti ylivertaisen tiiliverhouksen. Pitkäikäinen, tuulettuva BRIX-tiiliverhouksemme jatkaa monen rakennuksen elinkaarta vuosikymmeniä – vähentäen samalla energiankulutusta ja siitä aiheutuvia päästöjä.

Laskutus

1. Verkkolaskut
Stofix Suomi Oy, 2837406-3
Verkkolaskuosoite: 003728374063
OVT-tunnus: 003728374063
Operaattori: Apix Messaging Oy
Operaattoritunnus: 003723327487
Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen: Danske Bank Oyj, Handelsbanken, Paikallisosuuspankit tai Säästöpankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta

verkkolaskuosoite: 003723327487 
operaattoritunnus: DABAFIHH.

2. Laskujen vastaanotto sähköpostitse
Sähköpostiskannauksen osoite:
003728374063@procountor.apix.fi
Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Yhdellä sähköpostilla ja sen liitteissä saa olla vain yksi lasku. Jos sähköposti sisältää laskun lisäksi muita liitetiedostoja, lisätään ne laskun liitteiksi. Liitetiedostojen maksimikoko on 2 mb. Lähetyksen jälkeen palvelusta tulee joko hyväksyntä- tai hylkäysilmoitus sähköpostilla lähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluessa lähetyksestä.

3. Paperilaskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun 
Stofix Suomi Oy (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS
Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen.

Jätä yhteystiedot niin keskustellaan lisää


"*" näyttää pakolliset kentät

Olen
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Teknisesti ylivertainen tiiliverhous kaikkien saataville

Täytä lomake ja kysy lisää mahdollosuuksista ja ominaisuuksista!